top of page
DSC03648.JPG

Voor wie?

De Inleefreis Maendeleo is er voor leerlingen die momenteel in het vijfde, zesde of zevende jaar secundair gewoon onderwijs zitten in een school van de Broeders van Liefde of die even oud zijn en een ouder hebben die werkzaam is bij de Broeders van Liefde.

Vriendschap is voor jou méér dan een woord?

 

Je bent bereid om binnen de context van een lage inkomensland de luxe een tijdje achterwege te laten en je wil jou inpassen in het reizen in groep (flexibiliteit, groepsdynamica, wederzijdse verantwoordelijkheid, lokale gedragsregels, gezondheid, veiligheid,...)?

Je beschikt over enig doorzettingsvermogen en een goede lichamelijke conditie?

Je bent vanuit jezelf 'open minded' en 'positief ingesteld'? Dat helpt de vele indrukken, de cultuurverschillen en de vermoeidheid van het reizen op te vangen.

Je beschouwt de reis niet als vakantie, maar als een leerrijke ervaring om persoonlijke inzichten te verwerven rond internationale solidariteit en om motivatie op te doen tot daadwerkelijke inzet voor Afrika?

Dan is deze reis écht iets voor jou!

Om logistieke redenen (vervoer ter plaatse en verblijf) en om de reis inhoudelijk sterk te houden (goede gesprekken en bezoeken die lokaal niet overdonderen) beperken we het aantal deelnemers tot 8 à 10 jongeren.

Tool_vraagjes 2023.png
bottom of page