top of page
Lien 1.jpeg

Begeleiding

Anneleen.jpg

De twaalfde editie van deze Inleefreis Maendeleo gebeurt onder begeleiding van Anneleen Verheyen en Krist De Mol. Samen nemen zij de groep mee op een boeiend traject!

Anneleen is leerkracht in de Bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg en heeft twee kinderen. Het is haar achtste trip naar het Afrikaanse Grote Merengebied. Eerst was ze te gast in Rwanda en DR Congo waar ze kennis maakte met de partnerprojecten van de Broeders van Liefde. Het was Afrika-liefde op het eerste gezicht en ze bezocht die projecten ook een tweede keer. Daarna begeleidde ze al vijf edities van deze Inleefreis Maendeleo, waardoor ook Tanzania voor haar geen geheimen meer kent.

Krist is leerlingenbegeleider en Gelijke-Onderwijs-Kansen-coördinator in BuBaO Sint-Gregorius in Gentbrugge. Hij heeft drie kinderen. In 2005 maakte hij zijn eerste trip naar het Afrikaanse Grote Merengebied. Daar was hij te gast in Rwanda en DR Congo waar hij kennis maakte met de partnerprojecten van de Broeders van Liefde. Hij was er meteen volledig gebeten door het Afrikavirus en de werking van Fracarita Belgium. Een erg besmettelijk virus dat hij héél graag doorgeeft! In 2019 ging hij ook mee als begeleider op de Inleefreis Maendeleo.

bottom of page