top of page
Lien 1.jpeg

Begeleiding

Jonelle.png

Jonelle is werkzaam als begeleiding binnen OC Sint-Ferdinand in Hasselt. Een echt mensen-mens die enthousiast in het leven staat. De Afrika-microbe heeft haar te pakken gekregen in 2011 wanneer ze zelf deelnam aan de inleefreis. De partners van de Broeders van Liefde in het warme Tanzania hebben haar blijven prikkelen. Na zelf een onvergetelijke ervaring te hebben gehad, wil ze deze ervaring nu delen door als eerste keer mee te gaan als begeleiding.

Luc_edited.png

Luc werkt als intern coach voor de teams en leidinggevenden in de Alexianen Zorggroep Tienen en als coördinator van het project Reakiro in Leuven.

 

Luc heeft als medewerker bij de Broeders van Liefde de Zuidreis naar de collega’s in het Grote Merengebied meegemaakt, heeft enkele zendingen gedaan om mee te werken aan de uitbouw van de geestelijke gezondheidszorg in Tanzania en hij heeft 2 Inleefreizen (2013 en 2017) begeleid.

Een impressie van zo'n Inleefreis: "Het eerste avondmaal terug in Maendeleo. Na zeven jaar is het kleiner dan in mijn herinnering. De ontvangst was echter even groots. De broeders en al de jongeren in Maendeleo aan tafel: hier wordt echt gemeenschap gevormd en ik voelde me er onmiddellijk terug bij horen."

"Opnieuw op Inleef-avontuur mogen gaan en 10 jonge mensen met een nieuwe Inleefreisbegeleidingscollega mogen begeleiden. Ik vind het superspannend, kijk er hard naar uit en ben enorm dankbaar. Noem mij gerust Lucky Luc."

bottom of page