top of page
Zoeken

Verwerkingsweekend Lummen

Bijgewerkt op: 6 okt. 2023

In het weekend van 9 en 10 september kwamen we nog eens samen met alle Warafiki om de reis te verwerken en onze getuigenisavonden voor te bereiden.


We begonnen met een rondje over hoe het momenteel met ons gaat en of de vele indrukken van de reis stilaan een plaatsje krijgen. Hieruit bleek dat deze reis heel wat met de Warafiki gedaan hebben. Sommige zaken zijn nog moeilijk te plaatsen maar er samen over spreken deed enorm deugd.


Dan was het tijd om aan de slag te gaan. Er werden heel wat teksten geschreven over de verschillende projecten die we bezochten. De powerpoint werd ook al grotendeels gemaakt: foto’s selecteren, muziek kiezen, …


Daarna brainstormden we over het thema van de getuigenisavonden. Dit gaan we natuurlijk nog niet verklappen. Daarvoor kom je best eens luisteren naar ons verhaal. De Warafiki gingen daarna aan de slag met het schrijven van teksten, selecteren van foto’s, het in elkaar boksen van de powerpoint, muziek kiezen, …


En wat hebben ze dat alweer fantastisch gedaan. We deden ook nog een try-out voor onszelf en pasten nog zaken aan tot in de late uurtjes.


Na een korte nacht hadden we een groepsgesprek over de engagementen die de Warafiki de komende maanden zullen opnemen om zo het Maendeleo centrum verder te ondersteunen. We maakten ook praktische afspraken over de getuigenisavonden.


Toen kregen we onze echte vuurdoop. Bij een hapje en een drankje stelden we ons verhaal voor aan de Broeders van Lummen en Tessenderlo. Dit ging al heel vlotjes. We hebben er vertrouwen in dat het zeker goed komt.


We hadden ons heerlijk middagmaal dubbel en dik verdiend. Na het smullen was het jammer genoeg tijd om afscheid te nemen voor een paar maanden.


Het zal wennen zijn om de reis wat te lossen en terug het schoolwerk op te nemen.


Maar gelukkig hebben we nog twee mooie avonden in het vooruitzicht.


Allemaal welkom op onze getuigenisavonden:


- Zondag 12 november in Tessenderlo

- Zondag 26 november in Gent


Binnenkort zal op onze blog de affiche verschijnen met de concrete info.

Tot dan !!!


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page